Täsmätyökoordinaattori

Täsmätyökoordinaattori on työn ja työkyvyn monipuolinen asiantuntija, joka jalkautuu työpaikallenne ja ratkaisee akuutit työssä suoriutumattomuuden haasteet sekä työkyvyn aleneman riskin tilanteet.

Palvelu sisältää tilannearvion sekä yksilöllisen tilanteen hoidon suunnitelman ja toteutuksen. Yleisimpiä täsmätyökoordinaattorin ratkaistavia tilanteita on yksittäisen työntekijän kuormittava tilanne työssä, työntekijää koskevan muutostilanteen hoito, esihenkilön sparraaminen varhaisen tuen keskusteluun, työyhteisön ilmapiirin ja toiminnan parantaminen sekä lyhyet muut valmennukselliset toimenpiteet.

 

Palvelun hyödyt asiakkaalle

  • Työtä hankaloittava tilanne ratkeaa nopeasti ja joustavasti asiantuntijan avulla
  • Työkyvyn aleneman riski huomataan ajoissa, ja sairauspoissaolojen määrä vähenee
  • Työntekijä saa oikeaa ja täsmällistä ohjausta oman työkykynsä edistämiseksi, jolloin toimenpiteiden hyöty on vaikuttavampi
  • Esihenkilö saa oman työyhteisönsä työkyvyn tilanteen ylläpitämiseksi oikein kohdennettuja suuntaviivoja

Täsmätyö-
koordinaattori

Täsmätyökoordinaattori tarjoaa nopean avun lyhytkestoiseen tai äkilliseen työntekijän työssä suoriutumattomuuden tilanteeseen, akuuttiin työyhteisön kriisitilanteeseen, työkyvyn alenemisen riskin ehkäisyyn, tukea ja apua työkykyyn liittyviin keskusteluihin ja ohjausta ja neuvontaa työkyvyn tukeen liittyen.
Voimmeko auttaa työn sujumiseen liittyvissä asioissa? Heräsikö kysymyksiä tai toivotko yhteydenottoa palveluun liittyen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Palveluohjaus