Palvelut


Soita p. 050 5764163


tasmatyo@eezy.fi

Palvelut

Täsmätyö -palvelut auttavat arvioimaan ja ratkaisemaan työssä suoriutumiseen liittyviä haasteita. Ne voivat koskea niin yksittäistä työntekijää, kuin koko työyhteisöä. Tarjoamme myös tukea työkyvyn riskien tunnistamiseen ja niiden ehkäisyyn. Alla löydät kuvaukset yleisimmistä palveluistamme. Toteutamme myös asiakkaan tarpeisiin yksilöityjä työkyvyn tuen kokonaisuuksia. Palvelujemme taustalla on monipuolinen ja kattava asiantuntijaosaaminen työkyvyn ja työllistymisen tukemisesta ja valmennuksesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Työkyvyn arvio ja tuki

Työkyvyn arvio käsittää toimintakyvyn ja työntekijän tilanteen kokonaisvaltaisen arvioinnin. Arvion perusteella pystytään suunnittelemaan yksilölliset työkyvyn tukemiseen liittyvät toimenpiteet.


Työkyvyn arvio ja tuki

Työelämätaidot

Muuttuvassa työelämässä tarvitaan itsensä johtamisen ja taitoja. Työelämätaidot tarjoavat jokaiselle soveltuvia ja helppoja menetelmiä työuupumuksen ehkäisyyn, työssä ja uralla kehittymiseen sekä arjen ja työn yhdistämiseen. 


Työelämätaidot

Työ- ja uravalmennus

Työ muuttuu ja haluamme kehittyä urallamme. Kokeneiden valmentajiemme kanssa saat toimivia ja ajankohtaisia keinoja oman näköisen urapolun luomiseen.


Työ- ja uravalmennus​

Työyhteisöpalvelut

Palveluja työyhteisön toimivan työkulttuurin sekä työympäristön ja yhteisen työn toimivuuden kehittämiseen.

Hyvä työyhteisö edistää hyvää työkykyä! 


Työyhteisöpalvelut

Työn muokkaus

Monipuolinen ja tehokas työkalu työntekijän osaamisen sovittamisesta työyhteisön tarpeisiin.


Työn muokkaus

Täsmätyö-
koordinaattori

Täsmätyökoordinaattori on työn ja työkyvyn monipuolinen asiantuntija, joka jalkautuu työpaikallenne ja ratkaisee akuutit työssä suoriutumattomuuden haasteet sekä työkyvyn aleneman riskin tilanteet.


Täsmätyökoordinaattori

Voimmeko auttaa työn sujumiseen liittyvissä asioissa?
Heräsikö kysymyksiä tai toivotko yhteydenottoa palveluun liittyen?
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Palveluohjaus