Kysy työkyvystä -webinaari 5.10. KLO 8.30

Tule kysymään työkyvystä ja kuulemaan uudesta Täsmätyökoordinaattori– palvelusta ja monipuolisista mahdollisuuksista tukea työkykyä varhaisessa vaiheessa työpaikoilla.

Työkykyä kannattaa tukea ennen kuin haasteita on näkyvissä. Useimmiten asiat voivat ratketa havainnoimalla tilannetta ja ymmärtämällä mistä on kysymys. Käytännön työelämän ja työkyvyn asiantuntija osaa ratkaista ongelmatilanteet sujuvasti ja työn vielä jatkuessa. Tule tutustumaan täsmätyökoordinaattoreihimme ja heidän työnkuvaansa.

Millaisia nämä akuutit ongelmatilanteet työssä voivat olla ja miten ne ratkeavat? 

Webinaarista saat vinkkejä myös: 

  • työkykyriskien ennakoimiseen
  •  työssä ilmenneistä haasteista keskusteluun
  •  tapoihin järjestää työympäristö hyvinvointia tukevaksi.

Täsmätyö.fi -palveluja on esittelemässä projektipäällikkö, toimintaterapeutti Riina Lamminkari ja täsmätyöhön liittyviin kysymyksiin vastaavat täsmätyökoordinaattorimme. Webinaariin kerätään yrityksissä heränneitä kysymyksiä ja pulmia työkyvystä ja sen tukemisesta, joihin vastaamme

Osallistu webinaariin ja lähetä ennakkoon oman kysymyksesi alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Voit myös osallistua ilman kysymystä ja tulla vain kuulemaan työkyvyn ajankohtaisista asioista. Lähetämme kutsun webinaariin lähempänä tilaisuutta. 
Lämpimästi tervetuloa paremman työkyvyn äärelle! 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Palveluohjaus